832 - Thumbnails are not loading

Bugs and other issues or requests which have been resolved.
Post Reply
Message
Author
User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 5235
Joined: 19.08.2007, 23:40

832 - Thumbnails are not loading

#1 Post by Dreamer » 21.11.2020, 14:29

Thumbnails for folders and files are not loading, on any tab/panel, with my settings, refresh doesn't fix it, even FC restart doesn't work, thumbnails still not loading, strange.

Thumbnails are loading correctly in Windows Explorer, XnView, and in FC with default settings.

I had this bug times in older versions, not sure what helped, probably refresh or FC restart.

OK, I started FC with default settings, thumbnails were working there, I closed FC default, closed FC custom, thumbnails were loaded, I went to subfolder and it's broken again. I tried to disable auto views, still the same.

I could send you my setting, I can reproduce it there, but only in some folders.

832-7 test

Marek
Author
Author
Posts: 3437
Joined: 10.04.2006, 09:48
Location: Germany
Contact:

Re: 8327 - Thumbnails are not loading

#2 Post by Marek » 23.11.2020, 21:57

I have no problems with loading thumbnails.

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 5235
Joined: 19.08.2007, 23:40

Re: 8327 - Thumbnails are not loading

#3 Post by Dreamer » 24.11.2020, 00:31

I can't reproduce it right now in 8328/8327 - 100% same settings, I'm using the special custom settings for settings, so I'm sure they are 100% same, it's one of those "strange" FC bugs, I will be watching it, but I think it will be very hard to reproduce it.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests