FYI: Listary and FCXE

Discussion and questions - donor version.
Message
Author
User avatar
BGM
Posts: 575
Joined: 14.10.2008, 21:42
Location: Kansas City, Missouri, USA

FYI: Listary and FCXE

#1 Post by BGM » 11.10.2011, 16:53

Hey, y'all! I have been in contact with the makers of Listary, and they plan in their upcoming versions to support FCXE. Listary will let you join your FC's current directory with the OS's own file/open/save dialogues.

God bless!
-BGM
(Windows 7 Professional 64bit)

arunkw
Posts: 4
Joined: 04.05.2011, 15:02

Re: FYI: Listary and FCXE

#2 Post by arunkw » 18.02.2013, 15:29

Any update on this?
We want this desperately. Listary and Free Commander are my can't live without applications.

User avatar
BGM
Posts: 575
Joined: 14.10.2008, 21:42
Location: Kansas City, Missouri, USA

Re: FYI: Listary and FCXE

#3 Post by BGM » 18.02.2013, 15:56

Yes, I've spoken with the authour of Listary several times, and he says he won't do anything until FCXE is published as non-beta.
(Windows 7 Professional 64bit)

User avatar
BGM
Posts: 575
Joined: 14.10.2008, 21:42
Location: Kansas City, Missouri, USA

Re: FYI: Listary and FCXE

#4 Post by BGM » 07.03.2013, 23:25

Hey, folks, look what I just found! This is from their own webpage:
New: FreeCommander XE support
http://www.listary.com/download
(Windows 7 Professional 64bit)

menagerie
Posts: 8
Joined: 24.07.2012, 09:54

Re: FYI: Listary and FCXE

#5 Post by menagerie » 09.03.2013, 11:39

HI BMG - Listary wont work for me in FCXE 613 [total newby, don’t know what he is doing...]… are there any tweak I should be tweaking?

Timon
Posts: 688
Joined: 13.09.2012, 06:51

Re: FYI: Listary and FCXE

#6 Post by Timon » 09.03.2013, 12:43

Press hotkey (Win+S by default) to activate Listary in FC XE (and other file managers)

menagerie
Posts: 8
Joined: 24.07.2012, 09:54

Re: FYI: Listary and FCXE

#7 Post by menagerie » 09.03.2013, 12:55

Nah, nothing productive happens - I just get this...Image.
and I clicking in the box results in nothing [the cursor does not appear. Any ideas?

User avatar
BGM
Posts: 575
Joined: 14.10.2008, 21:42
Location: Kansas City, Missouri, USA

Re: FYI: Listary and FCXE

#8 Post by BGM » 09.03.2013, 15:44

menagerie, that little box isn't Listary - it's FCXE's built in selection-by-typing filter box.

What Listary is *supposed* to do by supporting FCXE is to register its open tabbed-folders in its "recent history" - but this won't happen until FCXE is no longer beta. I suppose that is because the authour doesn't want to program in something that depends on class definitions where, with a beta product, it is subject to change.

Anyway, if you want to use Listary's selection filter, here is how to enable it:
http://dokuwiki.freecommander.com/doku. ... y_and_fcxe

I'm going to speak again to Mr. Dai, the authour about getting the open tabs into Listary's "recent folders" list.
(Windows 7 Professional 64bit)

Marek
Author
Author
Posts: 2533
Joined: 10.04.2006, 07:48
Location: Germany
Contact:

Re: FYI: Listary and FCXE

#9 Post by Marek » 09.03.2013, 15:50

I have made some changes for Listary. The next release should works fine with Listary.

menagerie
Posts: 8
Joined: 24.07.2012, 09:54

Re: FYI: Listary and FCXE

#10 Post by menagerie » 11.03.2013, 09:26

Thanks BMG, & Marek
I'm not sure what happened but the Listary/FCXE relationship appears to have sorted itself out! Perhaps I just needed to restart it/my computer... but all is hunky dory now :D

Scott_Y
Posts: 504
Joined: 02.10.2009, 02:46
Location: Colorado, USA

Re: FYI: Listary and FCXE

#11 Post by Scott_Y » 11.03.2013, 15:32

FYI: Listary Pro is an upcoming offer for 50% off at Bits du Jour http://www.bitsdujour.com/software/listary-pro-2
The free version is always available, of course.

LongTTH
Posts: 11
Joined: 09.07.2010, 10:30

Re: FYI: Listary and FCXE

#12 Post by LongTTH » 05.07.2013, 10:01

BGM wrote:menagerie, that little box isn't Listary - it's FCXE's built in selection-by-typing filter box.

What Listary is *supposed* to do by supporting FCXE is to register its open tabbed-folders in its "recent history" - but this won't happen until FCXE is no longer beta. I suppose that is because the authour doesn't want to program in something that depends on class definitions where, with a beta product, it is subject to change.

Anyway, if you want to use Listary's selection filter, here is how to enable it:
http://dokuwiki.freecommander.com/doku. ... y_and_fcxe

I'm going to speak again to Mr. Dai, the authour about getting the open tabs into Listary's "recent folders" list.
lis
Dear BGM,
I've configured as guide in that link ,but the my Listary 4 still doesnot work with FCXE, how can I fix it ?

User avatar
BGM
Posts: 575
Joined: 14.10.2008, 21:42
Location: Kansas City, Missouri, USA

Re: FYI: Listary and FCXE

#13 Post by BGM » 05.07.2013, 14:39

Hello! Well, could you tell me a little bit about what doesn't seem to work?
(Windows 7 Professional 64bit)

LongTTH
Posts: 11
Joined: 09.07.2010, 10:30

Re: FYI: Listary and FCXE

#14 Post by LongTTH » 06.07.2013, 17:52

BGM wrote:Hello! Well, could you tell me a little bit about what doesn't seem to work?
The listary popup in the right-down corner does not show :(

User avatar
BGM
Posts: 575
Joined: 14.10.2008, 21:42
Location: Kansas City, Missouri, USA

Re: FYI: Listary and FCXE

#15 Post by BGM » 06.07.2013, 18:06

In your Listary settings, go to "By Window Type" toward the bottom, and in the checkbox list, make sure FreeCommander XE is checked.
(Windows 7 Professional 64bit)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 119 guests