Question marks in dates/times

Bugs and other issues or requests which have been resolved.
Post Reply
Message
Author
Ken
Posts: 3
Joined: 09.12.2008, 22:56

Question marks in dates/times

#1 Post by Ken » 09.12.2008, 23:16

When I hover the mouse over a file name the date modified shows as "?09/?12/?08 ??22:07". Clicking on properties shows the date and time without these question marks.

I am using Free Commander Version 2008.6b on a Windows Vista Home Premium (service pack 1) machine with all the available upgrades installed.

Anyone else come across this?

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 4266
Joined: 19.08.2007, 23:40

#2 Post by Dreamer » 09.12.2008, 23:35

It's a known bug. Please read the forum rules and use search before posting.

Closed.

Ken
Posts: 3
Joined: 09.12.2008, 22:56

Question marks in dates/times

#3 Post by Ken » 10.12.2008, 09:42

I searched through the forums and could not find any reference to this problem before I posted the question. Obviously did not search hard enough!

Dreamer, can you point me to the answer?

User avatar
ralfso
Posts: 749
Joined: 31.10.2007, 18:21
Location: Gifhorn, Germany

#4 Post by ralfso » 10.12.2008, 19:04

Regards
Ralf

Win10 (64-bit), Intel i7-2600 (3,4 GHz), 8 GB Ram, 500 GB SSD, 2x2000 GB HD, NVIDIA GeForce 545

Ken
Posts: 3
Joined: 09.12.2008, 22:56

Question marks in dates/times

#5 Post by Ken » 10.12.2008, 23:24

So what is being said here is that you know about this bug but are unable or unwilling to correct it so we just have to put up with it!

User avatar
ralfso
Posts: 749
Joined: 31.10.2007, 18:21
Location: Gifhorn, Germany

#6 Post by ralfso » 11.12.2008, 06:51

I don't know.

Neither in fC 2008-06c nor in the actual beta 2009-01-894 I have this problem (Vista SP1).
Regards
Ralf

Win10 (64-bit), Intel i7-2600 (3,4 GHz), 8 GB Ram, 500 GB SSD, 2x2000 GB HD, NVIDIA GeForce 545

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 4266
Joined: 19.08.2007, 23:40

Re: Question marks in dates/times

#7 Post by Dreamer » 12.12.2008, 10:56

Ken wrote:So what is being said here is that you know about this bug but are unable or unwilling to correct it so we just have to put up with it!
Some bugs are not easy, or even impossible to fix, please check this topic:

The future of FreeCommander
ralfso wrote:I don't know.

Neither in fC 2008-06c nor in the actual beta 2009-01-894 I have this problem (Vista SP1).
I still have this problem in both versions, using Vista SP1 too.

Please continue here.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests