Run Favorite Tools as Administrator

Suggestions and feature requests.
Post Reply
Message
Author
platizn
Posts: 6
Joined: 06.01.2020, 07:33

Run Favorite Tools as Administrator

#1 Post by platizn » 06.01.2020, 07:49

Favorite tools can be set up to run as Adminstrator by checking "with Run As dialog". If I want to set up the tool to normally run without admin privileges and sometimes run as admin, I can right-click and select "Show context menu of target item", then selecting "Run as Adminstrator". That doesn't work for the DOS box. Can we run tools as administrator by adding a modifier key like SHIFT? So clicking a tool while holding down the SHIFT key runs the tools as Administrator?

Marek
Author
Author
Posts: 2655
Joined: 10.04.2006, 07:48
Location: Germany
Contact:

Re: Run Favorite Tools as Administrator

#2 Post by Marek » 06.01.2020, 18:46

Thanks for the suggestion.
I will offer context menu item on favorite tool button.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests