Why is the Bug Report section locked? I need it to post

Discussion, questions and support.
Post Reply
Message
Author
ckeeton
Posts: 3
Joined: 07.03.2015, 18:33
Location: KC MO

Why is the Bug Report section locked? I need it to post

#1 Post by ckeeton » 07.03.2015, 18:44

Thanks,
Cathy

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 3842
Joined: 19.08.2007, 21:40

Re: Why is the Bug Report section locked? I need it to post

#2 Post by Dreamer » 07.03.2015, 19:17

Hello Cathy, welcome to the FreeCommander forum.

Bug Report for old version is locked, please use this section if you need any help with old version (2009).

I recommend to use the latest XE version. More info about the reasons why there is a new XE version are here:

http://forum.freecommander.com/viewtopic.php?f=2&t=1541

If you already use the XE version, please use the Bug reports forum in FreeCommander XE group.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests