Search found 63 matches

by m-a-r-k
03.10.2019, 19:36
Forum: Bug Reports
Topic: 802 and 803 double action toolbar
Replies: 2
Views: 13034

Re: 802 and 803 double action toolbar

E-mail sent
by m-a-r-k
03.10.2019, 18:20
Forum: Bug Reports
Topic: 802 and 803 double action toolbar
Replies: 2
Views: 13034

802 and 803 double action toolbar

This is a weird one. I always have 2 horizontal windows. I always have FC start up with two different folders displayed. However, I have discovered that FC opens with the window which was active on the previous closure also being active when opened (does that make sense?) So even though FC opens wit...
by m-a-r-k
29.06.2019, 16:03
Forum: Resolved Bugs, Issues, Requests
Topic: 799 BUG - Icon white halo effect, even with the freecommander.exe icon
Replies: 4
Views: 45715

Re: 799 BUG - Icon white halo effect, even with the freecommander.exe icon

It's a common thing across all programs. Try a dark theme in your browser and look at the bookmarks bar. Icon designers by default design their icons on a white background. They then 'cut out' the icon and some of the white background pixels stay attached around the edges. They forget to set the bac...
by m-a-r-k
28.04.2019, 16:03
Forum: Resolved Bugs, Issues, Requests
Topic: Menu icons disappeared
Replies: 10
Views: 58998

Re: Menu icons disappeared

Confirm now fixed in 797
Thank you
by m-a-r-k
19.03.2019, 19:09
Forum: Resolved Bugs, Issues, Requests
Topic: Menu icons disappeared
Replies: 10
Views: 58998

Re: Menu icons disappeared

Thank you so much Marek
by m-a-r-k
18.03.2019, 19:20
Forum: Resolved Bugs, Issues, Requests
Topic: Menu icons disappeared
Replies: 10
Views: 58998

Re: 793, 794, 795: Menu icons disappeared

Still present in 795
by m-a-r-k
03.03.2019, 14:24
Forum: Resolved Bugs, Issues, Requests
Topic: Menu icons disappeared
Replies: 10
Views: 58998

Re: Menu icons disappeared

Nailed it down to this line in my ini file

ShowMainToolbarAsOneToolbar=0
under [fcActionToolbars]

Take it out and menu icons reappear!

Going to 'Tools' menu, 'Define Action Toolbars...' 'General options' tab, click on 'Show menu as toolbar' removes menu icons instantly.
by m-a-r-k
02.03.2019, 18:30
Forum: Resolved Bugs, Issues, Requests
Topic: Menu icons disappeared
Replies: 10
Views: 58998

Re: Menu icons disappeared

Flat icons is for toolbars, no setting for Main Menu as far as I can see. Restored 6 generations of backups to no effect. started FC with parameters: /N /NewIni=%FcAppDataPath%\Settings\FreeCommanderTest.ini /NoPlugins /Lng=English and icons returned. Removed other settings file, no change. So somet...
by m-a-r-k
02.03.2019, 12:35
Forum: Resolved Bugs, Issues, Requests
Topic: Menu icons disappeared
Replies: 10
Views: 58998

Re: Menu icons disappeared

Yes, obviously that was first port of call and toggling had no effect.
Icons disappeared with v793
ini file shows ShowGlyphsInMenu=1
Same for Windows 7 laptop and Windows 10 PC, icons disappeared at same time after update to 793.
by m-a-r-k
01.03.2019, 17:38
Forum: Resolved Bugs, Issues, Requests
Topic: Menu icons disappeared
Replies: 10
Views: 58998

Menu icons disappeared

793 and 794
On Windows 7 and Windows 10, using 64-donor-portable versions, I've lost all menu icons.
by m-a-r-k
03.01.2019, 19:29
Forum: Bug reports
Topic: "Rename with slow double click" needs 4 clicks (!)
Replies: 9
Views: 8850

Re: "Rename with slow double click" needs 4 clicks (!)

I've had this problem for many years on Windows XP, 7 and 10.
Sometimes after many clicks I find it easier to move the mouse cursor away from FC, click somewhere else, and then come back to FC where the slow double click usually works first time.
by m-a-r-k
31.12.2018, 19:42
Forum: General Discussion
Topic: Forum Login Problem again
Replies: 3
Views: 10363

Re: Forum Login Problem again

I do now :-)
I've been using http://www.forum.freecommander.com since forever.
Thanks
by m-a-r-k
28.12.2018, 17:47
Forum: General Discussion
Topic: Forum Login Problem again
Replies: 3
Views: 10363

Forum Login Problem again

I'm having the same problem I had in May where I have to log in every time I use the forum.
I DO select the 'Remember Me' option and I have cleared my cookies. I am using Chrome.

I remember last time Marek you did some fix at your end that solved the problem?
Thanks
by m-a-r-k
03.06.2018, 15:32
Forum: Feature Requests
Topic: Items color but just extension column
Replies: 1
Views: 2928

Items color but just extension column

I've played with Items Color by file type but always revert back to black colour because the file lists just look such a horrible mess to me. But what might be a compromise is to just colour the extension text in the extension column only instead of the whole filename in the Name column. I only ever...
by m-a-r-k
16.05.2018, 18:09
Forum: General Discussion
Topic: Forum Login problem
Replies: 8
Views: 7571

Re: Forum Login problem

OP here, seems to be fixed. Thanks.