[SOLVED] Remember size and position of Copy/Move/Queue Dialog

Bugs and other issues or requests which have been resolved.
Post Reply
Message
Author
User avatar
alf5000
Posts: 552
Joined: 12.04.2012, 17:59
Location: Austria

[SOLVED] Remember size and position of Copy/Move/Queue Dialog

#1 Post by alf5000 » 29.10.2016, 15:58

1) Queue dialog does not remember size and position, please add this feature.

2) Copy/Move dialog do not remember size and position (copy/move are set to 'Use FreeCommander'), please add this feature.
Last edited by alf5000 on 16.03.2024, 17:01, edited 1 time in total.
(win10pro x64) - (latest FCXE x64 portable)

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 6132
Joined: 19.08.2007, 23:40

Re: Remember size and position of Copy/Move/Queue Dialog

#2 Post by Dreamer » 29.10.2016, 16:24

1) +1, already requested in the donor discussion, here.

2) +1, even if I don't use these dialogs, I'm using option to automatically minimize the dialog.

User avatar
Forez
Posts: 1335
Joined: 30.01.2016, 12:05
Location: In front of a PC monitor

Re: Remember size and position of Copy/Move/Queue Dialog

#3 Post by Forez » 01.11.2016, 20:20

All windows in FC should have options for remembering their respective positions
Last edited by Forez on 18.02.2024, 10:11, edited 1 time in total.

User avatar
alf5000
Posts: 552
Joined: 12.04.2012, 17:59
Location: Austria

Re: Remember size and position of Copy/Move/Queue Dialog

#4 Post by alf5000 » 16.02.2024, 18:08

I would still very much appreciate it if FCXE could save size & position of Copy/Move/Queue dialogues
(win10pro x64) - (latest FCXE x64 portable)

User avatar
alf5000
Posts: 552
Joined: 12.04.2012, 17:59
Location: Austria

Re: [SOLVED] Remember size and position of Copy/Move/Queue Dialog

#5 Post by alf5000 » 16.03.2024, 17:02

thanks.
(win10pro x64) - (latest FCXE x64 portable)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 66 guests