Page 1 of 1

Close duplicate tabs

Posted: 03.07.2018, 19:35
by taksun
Would it be possible to add the option "Close duplicate tabs" just as it is in Total Commander?
Image

Re: Close duplicate tabs

Posted: 18.07.2018, 18:41
by Forez
I never thought of that- but that is what I would like to see very much


There should be an option for:

a] closing duplicate tabs within current [active] panel; and disregarding whatever is happening in the other panel

b] closing duplicate tabs within current [active] panel and also in the inactive panel, leaving single instances in the active panel

Re: Close duplicate tabs

Posted: 18.07.2018, 18:54
by Karol