Page 1 of 1

761 - Color schema resets gridlines

Posted: 22.10.2017, 13:14
by Zorkoff
I have selected "Show Gridlines" in the file pane general settings.

I have been working with the new color schema feature. Thank you for doing this Marek.

Each time I load a color schema, the "Show Gridlines" box gets unchecked. I re-check the box and save settings, but if I load another schema the box gets unchecked again.

Re: 761 - Color schema resets gridlines

Posted: 22.10.2017, 13:38
by Dreamer
Confirmed.

Re: 761 - Color schema resets gridlines

Posted: 29.10.2017, 21:24
by Zorkoff
Fixed in Release 762.