721 - Custom category icons are not loaded

Bugs and other issues or requests which have been resolved.
Message
Author
Rfine
Posts: 10
Joined: 17.08.2015, 19:01
Location: USA

Re: 721 - Custom category icons are not loaded

#16 Post by Rfine » 21.05.2016, 23:44

Version 722 still not loading icons in my favorite toolbars on my machine. I have two custom toolbars and I don't want them merged with the main action toolbar. Rolled back to version 720 again. I need my toolbars arranged as shown below.
Attachments
Toolbar Image.png

User avatar
ralfso
Posts: 733
Joined: 31.10.2007, 17:21
Location: Gifhorn, Germany

Re: 721 - Custom category icons are not loaded

#17 Post by ralfso » 22.05.2016, 14:29

I have only one favorite toolbar and all icons are blank if the favorite toolbar is integrated in the action toolbar:
Option "Integrate favourite toolbars with action toolbars" is on.

It doesn't matter if the deactivated option for "show favorite toolbar as" is "one wrapable toolbar" or "many toolbars"
Integrated favorite toolbar
Integrated favorite toolbar
Not integrated favorite toolbar
Not integrated favorite toolbar
Regards
Ralf

Win10 (64-bit), Intel i7-2600 (3,4 GHz), 8 GB Ram, 500 GB SSD, 2x2000 GB HD, NVIDIA GeForce 545

m-a-r-k
Posts: 73
Joined: 03.06.2013, 18:43

Re: 721 - Custom category icons are not loaded

#18 Post by m-a-r-k » 22.05.2016, 14:30

Marek wrote:Yes, the problem is only if the option "Show main toolbar: As many toolbars" is active.
You have mentioned only one option from favorite toolbars "Integrate favourite toolbars with action toolbars" and it is not enough.
So you recognise there is a problem then?
The issue is with the action toolbar integration as far as I can see.
I have already said that if I don't integrate the favourite toolbar with the action toolbar then I DO get icons shown.
Only when I select "Integrate favourite toolbars with action toolbars" are they NOT shown.

Honestly, I don't know what else to tell you, especially if you recognise there is a problem.

m-a-r-k
Posts: 73
Joined: 03.06.2013, 18:43

Re: 721 - Custom category icons are not loaded

#19 Post by m-a-r-k » 22.05.2016, 14:31

ralfso wrote:I have only one favorite toolbar and all icons are blank if the favorite toolbar is integrated in the action toolbar:
Option "Integrate favourite toolbars with action toolbars" is on.

It doesn't matter if the deactivated option for "show favorite toolbar as" is "one wrapable toolbar" or "many toolbars"
002.png
003.png

Yes, exactly. Marek - what he said.

klausR
Posts: 1
Joined: 19.08.2014, 22:24

Symbols in Favorite Toolbars

#20 Post by klausR » 22.05.2016, 17:20

I update from FreeCommander XE 2016 Build 720 64-bit to FreeCommander XE 2016 Build 722 64-bit
and the Symbols of my FavoriteToolbar are gone.
After a bit of testing i realized the Problem: If i switch from "integrate into Action toolbar" to "NOT integrate ... " the symbols are displayed.
Maybe you can eleminate this bug in the next Version.

Thanks a Lot

Klaus

User avatar
ralfso
Posts: 733
Joined: 31.10.2007, 17:21
Location: Gifhorn, Germany

Re: Symbols in Favorite Toolbars

#21 Post by ralfso » 22.05.2016, 17:54

Version 722 is beta, so it's discussed in beta section of the forum: viewforum.php?f=14

This special bug is discussed here: viewtopic.php?f=7&t=7294
Regards
Ralf

Win10 (64-bit), Intel i7-2600 (3,4 GHz), 8 GB Ram, 500 GB SSD, 2x2000 GB HD, NVIDIA GeForce 545

Zorkoff
Posts: 111
Joined: 10.05.2011, 21:14
Location: Boston, MA

Re: 721 - Custom category icons are not loaded

#22 Post by Zorkoff » 22.05.2016, 20:10

Version 723 fixes all the problems I reported.

Thank you Marek, for the fast response.

User avatar
ralfso
Posts: 733
Joined: 31.10.2007, 17:21
Location: Gifhorn, Germany

Re: 721 - Custom category icons are not loaded

#23 Post by ralfso » 23.05.2016, 05:48

Thanks as well to Marek, with version 723 my custom Icons are visible again.
Regards
Ralf

Win10 (64-bit), Intel i7-2600 (3,4 GHz), 8 GB Ram, 500 GB SSD, 2x2000 GB HD, NVIDIA GeForce 545

m-a-r-k
Posts: 73
Joined: 03.06.2013, 18:43

Re: 721 - Custom category icons are not loaded

#24 Post by m-a-r-k » 23.05.2016, 17:56

Fixed in 723. Thank you Marek.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests