721 - Custom category icons are not loaded

Bugs and other issues or requests which have been resolved.
Message
Author
User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 3850
Joined: 19.08.2007, 21:40

721 - Custom category icons are not loaded

#1 Post by Dreamer » 16.05.2016, 21:41

- Implemented: Icons for favorite tools now loaded in background (important for not existend or slow network paths )
Thanks for the change, I'm using just the Favorite tools toolbar button with menu and submenu, this is MUCH faster now, I had a several seconds delay for the first time, I have no network paths there, but...

...Custom category icons are not loaded at all, these are used in the main toolbar, and in submenu items. Program icons are loading correctly.

User avatar
ralfso
Posts: 733
Joined: 31.10.2007, 17:21
Location: Gifhorn, Germany

Re: 721 - Custom category icons are not loaded

#2 Post by ralfso » 17.05.2016, 10:30

Addition:
Custom icons for folders are not loaded, the standard folder icons are displayed.
The FreeCommander.fav.ini is the same as before.
When changing back to version 720 all custom icons are correkt.
Regards
Ralf

Win10 (64-bit), Intel i7-2600 (3,4 GHz), 8 GB Ram, 500 GB SSD, 2x2000 GB HD, NVIDIA GeForce 545

DG
Posts: 53
Joined: 11.10.2007, 00:39
Location: US

Re: 721 - Custom category icons are not loaded

#3 Post by DG » 17.05.2016, 17:37

I'm having the same problem with v721.

Regards,
DG

m-a-r-k
Posts: 73
Joined: 03.06.2013, 18:43

721: Some Favourite items icons not drawing

#4 Post by m-a-r-k » 17.05.2016, 18:19

Some Favourite toolbar icons are not drawing. They seem to be ones where I have specified the icon path.


User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 3850
Joined: 19.08.2007, 21:40

Re: 721 - Custom category icons are not loaded

#6 Post by Dreamer » 17.05.2016, 20:13

Custom icons for files are not loaded either.

FC 721 x64, Win7 x64

Rfine
Posts: 10
Joined: 17.08.2015, 19:01
Location: USA

Re: 721 - Custom category icons are not loaded

#7 Post by Rfine » 18.05.2016, 13:03

I also have custom icons not loading in the toolbars.
Rolled back to version 720 until fixed.
Win10 x64
Have a great day!

kruschina
Posts: 6
Joined: 24.08.2012, 06:34

Cannot change icon in favorite toolbar

#8 Post by kruschina » 20.05.2016, 08:49

In version FreeCommanderXE-64-donor_portable721 it is not possible to customize the icon of a favorite toolbar entry.
You can change it, but this has no effect.

My environment:
Windows 10 prof. 64

User avatar
ralfso
Posts: 733
Joined: 31.10.2007, 17:21
Location: Gifhorn, Germany

Re: Cannot change icon in favorite toolbar

#9 Post by ralfso » 20.05.2016, 10:32

V 721 is beta version and this bug is discussed here:
viewtopic.php?f=7&t=7294
Regards
Ralf

Win10 (64-bit), Intel i7-2600 (3,4 GHz), 8 GB Ram, 500 GB SSD, 2x2000 GB HD, NVIDIA GeForce 545


m-a-r-k
Posts: 73
Joined: 03.06.2013, 18:43

Re: 721 - Custom category icons are not loaded

#11 Post by m-a-r-k » 21.05.2016, 13:58

Not entirely fixed.
If I go to Tools/Favourite tools/Favourite tools edit- "General options" tab then select "Integrate favourite toolbars with action toolbars" I get no icons show at all. The toolbar is there but empty.
They were shown in 721.
If I unselect option and select "many toolbars" I do get icons but not where I want them.

(I wish toolbar were dragable).

Marek
Author
Author
Posts: 2749
Joined: 10.04.2006, 07:48
Location: Germany
Contact:

Re: 721 - Custom category icons are not loaded

#12 Post by Marek » 21.05.2016, 14:26

Yes, it is true if the option "Show main toolbar: As many toolbars" active is.
The option is to find on "General options" tab of the "Define action tollbars" dialog.

m-a-r-k
Posts: 73
Joined: 03.06.2013, 18:43

Re: 721 - Custom category icons are not loaded

#13 Post by m-a-r-k » 21.05.2016, 15:45

I'm confused by your reply Marek, I'm not sure you understand.
That option you mention is selected.

But when I select "Integrate favourite toolbars with action toolbars" no icons are shown at all in the Favourites toolbar - it is blank.

Marek
Author
Author
Posts: 2749
Joined: 10.04.2006, 07:48
Location: Germany
Contact:

Re: 721 - Custom category icons are not loaded

#14 Post by Marek » 21.05.2016, 17:47

Yes, the problem is only if the option "Show main toolbar: As many toolbars" is active.
You have mentioned only one option from favorite toolbars "Integrate favourite toolbars with action toolbars" and it is not enough.

Zorkoff
Posts: 111
Joined: 10.05.2011, 21:14
Location: Boston, MA

Re: 721 - Custom category icons are not loaded

#15 Post by Zorkoff » 21.05.2016, 19:18

Marek, I have to disagree with you. If I select the integrate with main toolbar, the first icon in my favorite toolbar does not display.
If I edit the favorite toolbar and move the first item to the second position, that icon will display, but always the first icon does not display.

This happens no matter which option below the "integrate with..." is chosen. If I choose the "Many Toolbars" option and not the "Integrate.." option, the full toolbar with all icons will display on the next line (where I don't want them).

All this works fine in version 720. I just want that function back.

BTW: For some reason the Main toolbar icon for Exit FCXE was changed in version 722.

I will be using version 720 until these problems are fixed.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest