598 - "Use highlight color only for active panel" broken

Bugs and other issues or requests which have been resolved.
Post Reply
Message
Author
User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 4398
Joined: 19.08.2007, 23:40

598 - "Use highlight color only for active panel" broken

#1 Post by Dreamer » 04.09.2012, 01:03

Option "Use highlight color only for active panel" doesn't work good.

To reproduce:
- enable option "Use highlight color only for active panel"
- go to right panel
- restart FC
- highlight is on active (right) tab (correct)
- press Tab to change panel
- highlight is on active (left) tab (correct)
- press Tab to change panel again
= highlight is on inactive (left) tab (bug)

- press Tab to change panel several times
= highlight is on left tab all the time (bug)

- click another tab on right panel
= highlight is on both tabs all the time (bug)

User avatar
ralfso
Posts: 753
Joined: 31.10.2007, 18:21
Location: Gifhorn, Germany

Re: 598 - "Use highlight color only for active panel" broken

#2 Post by ralfso » 04.09.2012, 06:39

confirmed.
Regards
Ralf

Win10 (64-bit), Intel i7-2600 (3,4 GHz), 8 GB Ram, 500 GB SSD, 2x2000 GB HD, NVIDIA GeForce 545

Marek
Author
Author
Posts: 2987
Joined: 10.04.2006, 09:48
Location: Germany
Contact:

Re: 598 - "Use highlight color only for active panel" broken

#3 Post by Marek » 08.09.2012, 14:44

It works fine for me.

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 4398
Joined: 19.08.2007, 23:40

Re: 598 - "Use highlight color only for active panel" broken

#4 Post by Dreamer » 08.09.2012, 22:00

I tried with default settings / clean install and...

...It works good if option "Bold active tab" is enabled, you need to disable this option to reproduce the bug.

Marek
Author
Author
Posts: 2987
Joined: 10.04.2006, 09:48
Location: Germany
Contact:

Re: 598 - "Use highlight color only for active panel" broken

#5 Post by Marek » 08.09.2012, 22:46

...It works good if option "Bold active tab" is enabled, you need to disable this option to reproduce the bug.
You are right. Fixed for the release 599.

User avatar
ralfso
Posts: 753
Joined: 31.10.2007, 18:21
Location: Gifhorn, Germany

Re: 598 - "Use highlight color only for active panel" broken

#6 Post by ralfso » 12.09.2012, 21:30

Now it's fixed, good work.
Regards
Ralf

Win10 (64-bit), Intel i7-2600 (3,4 GHz), 8 GB Ram, 500 GB SSD, 2x2000 GB HD, NVIDIA GeForce 545


Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 10 guests