597 - Copy/move dialogs position + status size issue

Bugs and other issues or requests which have been resolved.
Post Reply
Message
Author
User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 4398
Joined: 19.08.2007, 23:40

597 - Copy/move dialogs position + status size issue

#1 Post by Dreamer » 22.07.2012, 19:37

#1

- resize the main FC window to about 1/6 of screen
- place the FC window to the right side of the screen
- copy/move any (large) file
= copy/move dialog is partly off screen

It's not just these windows, I can confirm the same issue for these windows: Settings, Favorite tools, Keyboard shortcuts...

These dialogs are not saved on exit, so they are always off screen in this case.

#2

I found another bug on screenshot, sometimes the text is cut. In this case it's "GB".

Image

Image

To reproduce the bug on second screenshot, move the splitter left, then double click the splitter to move it in the middle. Multiple lines for status bar must be enabled. I'm using also the custom status bar info.

Edit: Added another screenshot for bug #2. Sorry for 2-in-1 topic, I found the other one on screenshot.

Marek
Author
Author
Posts: 2987
Joined: 10.04.2006, 09:48
Location: Germany
Contact:

Re: 597 - Copy/move dialogs position + status size issue

#2 Post by Marek » 07.08.2012, 23:06

#1 fixed for the release 598.

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 4398
Joined: 19.08.2007, 23:40

Re: 597 - Copy/move dialogs position + status size issue

#3 Post by Dreamer » 20.08.2012, 01:05

Sorry, but it's not fixed in 598 (#1), I tried also a clean install, fresh ini files...

To reproduce resize the main FC window to width less than 20cm, then move it to the right side of the screen

Marek
Author
Author
Posts: 2987
Joined: 10.04.2006, 09:48
Location: Germany
Contact:

Re: 597 - Copy/move dialogs position + status size issue

#4 Post by Marek » 20.08.2012, 23:21

OK, after the operation is started the width of the dialog can change again - I think you mean that problem (fixed now for the release 599).

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 4398
Joined: 19.08.2007, 23:40

Re: 597 - Copy/move dialogs position + status size issue

#5 Post by Dreamer » 21.08.2012, 00:44

Right, the width of the dialog is changed - only if not using auto-minimize option, if using this option, dialog is minimized (and resized) immediately.

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 4398
Joined: 19.08.2007, 23:40

Re: 597 - Copy/move dialogs position + status size issue

#6 Post by Dreamer » 13.09.2012, 00:40

#1 fixed, confirmed, I'll report #2 in the new topic if I will be able to reproduce it.

Topic closed.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests