Page 1 of 1

Function Copy and Delete

Posted: 27.01.2010, 02:38
by vhit007
Hi, i am very like FreeCommander but i don't like handle copy and delete as Windows. I want function Copy and Delete same as Total Commander. If as Free Commander is Best Great!!! Please Change it!!!!!!!!!

Re: Function Copy and Delete

Posted: 02.02.2010, 22:14
by clanman
Not having used TC, can you please explain the differences you are alluring to?

Re: Function Copy and Delete

Posted: 03.02.2010, 14:57
by mloskot
By default, TC uses its own copying and deleting functions/mechanisms, but not Windows Explorer API.
However, it is possible to configure TC to copy using the Explorer. Some details are explained in TC FAQ

Re: Function Copy and Delete

Posted: 04.02.2010, 22:47
by Dreamer
Already requested, please continue here:

http://forum.freecommander.com/viewtopi ... 31&start=0

Closed.