Single Pane Mode

Bugs and other issues or requests which have been resolved.
Post Reply
Message
Author
rfessler
Posts: 1
Joined: 23.05.2009, 16:33

Single Pane Mode

#1 Post by rfessler » 23.05.2009, 16:57

I could not do without the dual pane mode which i use the majority of the time (i move|copy many files every day) but since this is an explorer replacement and until the time i need to move or copy files the single pane mode is what i use.

Yes, it is very useful to have the current ability as Shift-Ctrl-F1|F3, which i would not be happy without that feature, but when you resize the applications window the hidden pane reveals itself again and the user is constantly needing to Shift-Ctrl-F* again.

Please consider this addition. I also notice it is a request of many.

I also like to add FreeCommander is awesome and very well designed and developed.


thank you,
rick
Sears IT
Software Engineer

User avatar
ralfso
Posts: 748
Joined: 31.10.2007, 18:21
Location: Gifhorn, Germany

#2 Post by ralfso » 23.05.2009, 18:11

What did your forum-search show you for the word "single" or "panel"?

I think this is most discussed topic of the last months. The last entry is only 5 days ago!

You can support the request at:
http://forum.freecommander.com/viewtopic.php?t=862
Regards
Ralf

Win10 (64-bit), Intel i7-2600 (3,4 GHz), 8 GB Ram, 500 GB SSD, 2x2000 GB HD, NVIDIA GeForce 545

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 4235
Joined: 19.08.2007, 23:40

#3 Post by Dreamer » 25.05.2009, 01:13

Please read the forum rules before posting.

Closed.

GRINteage
Posts: 2
Joined: 08.12.2009, 23:50

Single Pane Mode

#4 Post by GRINteage » 09.12.2009, 23:09

I think it would be a good option to have a sticky command mode. Let me explain: I use the word Computer to activate the command mode Trekkie... but if I want to start more than one application at a time I still have to say:

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests