[777] Copy name w/o ext doesn't show in submenu

Bugs and issues - current donor version.
Post Reply
Message
Author
etc.
Posts: 59
Joined: 14.06.2012, 06:57

[777] Copy name w/o ext doesn't show in submenu

#1 Post by etc. » 09.08.2018, 04:54

These is a new copy name option "Copy name without extension", but this is not shown in the submenu of copy path button on Address Toolbar.

So, I Tried to edit this submenu manually and added "Copy name without extension", but I couldn't success to change this submenu.

Can someone change this submenu ? Is this submenu hardcoded or a bug ?

It would be nice to be able to be shown "Copy name without extension" option in submenu by default.

thanks,

Marek
Author
Author
Posts: 2334
Joined: 10.04.2006, 07:48
Location: Germany
Contact:

Re: [777] Copy name w/o ext doesn't show in submenu

#2 Post by Marek » 10.08.2018, 19:08

I had no problem to add the new item to the address bar popup menu.
You can change the menu in the freecommander.ini too.
Here is the menu with the new item (actEditFileNameWithoutExt2Clip):
[PopupMenuCopyPath2Clipboard]
1=actEditFilePath2Clip
2=actEditFileName2Clip
3=actEditFileNameWithoutExt2Clip
4=-
5=actEditCurDir2Clip83
6=actEditFilePath2Clip83
7=actEditFileName2Clip83
8=-
9=actEditCurDir2ClipWeb
10=actEditFilePath2ClipWeb
11=-
12=actEditCurDir2ClipUnc
13=actEditFilePath2ClipUnc
14=actEditFilePath2ClipUncWeb

etc.
Posts: 59
Joined: 14.06.2012, 06:57

Re: [777] Copy name w/o ext doesn't show in submenu

#3 Post by etc. » 20.08.2018, 00:18

I modified FreeCommander.ini and it is working perfectory now.
But still I cannot modify it on Action toolbar settings, strange enough.

Thank you anyway.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests