591- File colors not being applied in folders

Discussion and questions - donor version.
Post Reply
Message
Author
JimW
Posts: 11
Joined: 13.11.2009, 21:08

591- File colors not being applied in folders

#1 Post by JimW » 21.08.2012, 15:25

Note: Topic has been moved to "Beta Discussion" -Dreamer

In General;View;File/Folder List I have several different settings for Color By File Type. On the root directory of my drives it works just fine -- and all the files are colored properly -- but FC won't color any files in folders. I've closed the current tabs and opened new ones, did a Refresh All Windows (Shift-Ctrl-R), saved my settings, nothing seems to work. I even exited FC and went back in, but still no file colors in folders. Interestingly, folders contained within folders do get colored, just not files.

I'm using Windows 7 32 bit, fully patched and up to date.

User avatar
ralfso
Posts: 733
Joined: 31.10.2007, 17:21
Location: Gifhorn, Germany

Re: 591- File colors not being applied in folders

#2 Post by ralfso » 22.08.2012, 04:32

Can you post a screenshot of your colr settings?
Regards
Ralf

Win10 (64-bit), Intel i7-2600 (3,4 GHz), 8 GB Ram, 500 GB SSD, 2x2000 GB HD, NVIDIA GeForce 545

JimW
Posts: 11
Joined: 13.11.2009, 21:08

Re: 591- File colors not being applied in folders

#3 Post by JimW » 22.08.2012, 14:10

My color settings look like this:

Image

Here is an example of a folder that has no colors applied to any of the files:

Image

In the lower panel *.tmp, *.log and *.cmd are not colored, but I do have color filters setup for all three file types. In the top panel you'll see that the hidden file treeinfo.wc was colored using the filter I have setup for Hidden files. But I just noticed something as I was typing this message...

In the top panel Installed Programs.Txt isn't colored, but it should be blue. Now I'm not sure what's going on. It seems only attribute colors are being applied - files colors are completely ignored.

User avatar
ralfso
Posts: 733
Joined: 31.10.2007, 17:21
Location: Gifhorn, Germany

Re: 591- File colors not being applied in folders

#4 Post by ralfso » 22.08.2012, 14:32

You have to separate the extensions by ";" like it is written in the Example of the "Color by file type"-dialog.

e.g.: *.exe;*.com;*.bat

you wrote: *.exe *.com *.bat
Regards
Ralf

Win10 (64-bit), Intel i7-2600 (3,4 GHz), 8 GB Ram, 500 GB SSD, 2x2000 GB HD, NVIDIA GeForce 545

JimW
Posts: 11
Joined: 13.11.2009, 21:08

Re: 591- File colors not being applied in folders

#5 Post by JimW » 22.08.2012, 15:28

Good catch! I totally missed that. Problem solved. Thanks...

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests