context menu (remove from FC only)

Discussion, questions and support.
Post Reply
Message
Author
Faithbuilders
Posts: 5
Joined: 08.11.2017, 17:44

context menu (remove from FC only)

#1 Post by Faithbuilders » 05.02.2018, 19:00

Is there a way to remove an item from the "right click" context menu in FC only, but not in windows explorer? For example; I put TeraCopy on my computer and use it in FC, now I would like to remove the regular "copy" from the context menu so that I don't accidentally click it instead of TeraCopy. Thank You.

Karol
Posts: 595
Joined: 19.08.2007, 10:05

Re: context menu (remove from FC only)

#2 Post by Karol » 07.02.2018, 07:03

It does not seem possible right now.

Faithbuilders
Posts: 5
Joined: 08.11.2017, 17:44

Re: context menu (remove from FC only)

#3 Post by Faithbuilders » 11.02.2018, 15:12

Thank you for your response, even an external program for that end would work.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests