FreeCommander 100% CPU Use

Discussion, questions and support.
Post Reply
Message
Author
riveter
Posts: 6
Joined: 07.12.2013, 10:15

FreeCommander 100% CPU Use

#1 Post by riveter » 02.05.2016, 20:38

I have had to stop using FreeCommander because it runs my CPU up to 100% most of the time. When the computer becomes unresponsive, I open Task Manager and find FreeCommander at 100% CPU use. I shut down FreeCommander and the computer returns to normal.
Any suggestions as to what may be causing this?

My system:
Win 10 Pro 64 Bit
Intel i7 CPU
16 GB RAM

joby_toss
Posts: 1345
Joined: 22.07.2009, 19:19
Location: Romania
Contact:

Re: FreeCommander 100% CPU Use

#2 Post by joby_toss » 02.05.2016, 20:49

Screenshot with your FC? Maybe we get a clue from your config.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests