Page 1 of 1

How to insert a separator in a "popup menu actions" list

Posted: 16.06.2014, 16:27
by Alain 38
I am new here, so "Hello" to everybody.
I have installed FreeCommander XE some days ago, and I really enjoy it. I like its high degree of customization.
But I need some help, please, for an operation that I cannot perform.
I want to put an icon on the standard toolbar that has an associated drop-down list of commands.
I have found the way to insert commands into the list (the "popup menu actions" list) but I did not manage to find how to insert a separator into this list.
Could anybody help, please ?
Thank you very much.

Re: How to insert a separator in a "popup menu actions" list

Posted: 16.06.2014, 16:47
by joby_toss
I don't believe this can be done yet.

Re: How to insert a separator in a "popup menu actions" list

Posted: 16.06.2014, 19:30
by Marek
It is possible but you must edit the freecommander.ini.
Example:

[PopUpF36DDE0F-99C5-415D-8F14-37959EB37CF0]
1=actViewRefreshNetwork
2=-
3=actViewRefresh

Re: How to insert a separator in a "popup menu actions" list

Posted: 17.06.2014, 04:42
by Alain 38
Thank you Marek,

For sure, looking into the INI file... Why I did no do it this time ?
I always look into INI files usually. I am a bit tired these days...

Re: How to insert a separator in a "popup menu actions" list

Posted: 17.06.2014, 12:20
by joby_toss
I learned another trick today, thanks Marek!