Toggle NC-Mode?

Discussion, questions and support.
Post Reply
Message
Author
User avatar
alf5000
Posts: 487
Joined: 12.04.2012, 15:59
Location: Austria

Toggle NC-Mode?

#1 Post by alf5000 » 30.05.2014, 17:33

hello is it somehow possible to toggle NC-Mode on/off with a keyboard shortcut or a button?
(win7pro x64) - (FCXE x64) - (15"screen) - (resolution: 2880-1620) - (DPI scaling: 200%)

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 4039
Joined: 19.08.2007, 21:40

Re: Toggle NC-Mode?

#2 Post by Dreamer » 30.05.2014, 21:10

Probably it's not possible. Why you want to toggle it?

User avatar
alf5000
Posts: 487
Joined: 12.04.2012, 15:59
Location: Austria

Re: Toggle NC-Mode?

#3 Post by alf5000 » 31.05.2014, 15:00

I usually use FCXE in "Explorer Mode" - just because I'm used to it.
But I frequently find myself turning into NC-Mode.
NC-Mode is more forgiving if you make mistakes when doing complicated file selections.

When selecting many non-coherent files in "Explorer Mode" ONE false mouse-click has fatal effects.
Well, I can live with the way it is now, but if someone had had a solution I'd have used it.
(win7pro x64) - (FCXE x64) - (15"screen) - (resolution: 2880-1620) - (DPI scaling: 200%)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests