Create button / shortcut for filter?

Discussion, questions and support.
Post Reply
Message
Author
Dirk
Posts: 187
Joined: 02.06.2010, 11:38

Create button / shortcut for filter?

#1 Post by Dirk » 26.01.2014, 09:57

Can I create a shortcut or button for a filter? So, click on a button and a special filter (definend in "Define filter") is applied / reset?
FC newest stable version, portable
Win 7 64bit

joby_toss
Posts: 1346
Joined: 22.07.2009, 19:19
Location: Romania
Contact:

Re: Create button / shortcut for filter?

#2 Post by joby_toss » 26.01.2014, 10:53

I don't think it can be done (would be a nice feature).

But you can add the "Shows popup menu with defined filter" button and even assign a hotkey for it. It will open a list with all your filters. That seems to be the closest solution.

Dirk
Posts: 187
Joined: 02.06.2010, 11:38

Re: Create button / shortcut for filter?

#3 Post by Dirk » 26.01.2014, 10:58

Thanks, joby_toss,

Yes, I have already add these filter buttons to the toolbar between the panels.
FC newest stable version, portable
Win 7 64bit

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 87 guests