Classify

Discussion, questions and support.
Post Reply
Message
Author
dombis
Posts: 12
Joined: 17.01.2014, 18:02
Location: France
Contact:

Classify

#1 Post by dombis » 17.01.2014, 18:18

Good evening

When I classify files by name, when they begin with numerals, the numbering does not follow. for example the numbers from 10 to 19, are inserted between 1 and 2. I have an aging, how to, thanks!

Another problem that I encounter from the old version, is viewing, before that appear in the opposite window, in this new version XE 2014, a new window opens to display, then I go back via an options to the old view?

Thank you for your answers.

PS: Excuse me for automatic transaltor.

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 3538
Joined: 19.08.2007, 21:40
Location: Slovakia

Re: Classify

#2 Post by Dreamer » 17.01.2014, 22:00

Hello dombis, welcome to the FreeCommander forum.

1. Open the main Setting window, then go to View > Sile/folder list > Sorting tab > and change the option for Sorting to "Natural sorting (as Explorer)", then click the Apply button.

2. If you mean the quick view, then go to Settings > View > Viewer > and change as you need... I'm not sure if it's possible to show the quick viewer in the opposite pane, as in old version. You can resize the quick viewer size though.

dombis
Posts: 12
Joined: 17.01.2014, 18:02
Location: France
Contact:

Re: Classify

#3 Post by dombis » 18.01.2014, 10:03

Hello Dreamer, (Supertramp) :wink:

Thanks for this reply, I knew that this possibility existed in the previous version, but I do not find here. Thank you!

And happy new year to everyone! :D

dombis
Posts: 12
Joined: 17.01.2014, 18:02
Location: France
Contact:

Re: Classify

#4 Post by dombis » 18.01.2014, 10:21

Hello

For the Viewer, it is not possible; It is different in this version. Too bad.

User avatar
alf5000
Posts: 455
Joined: 12.04.2012, 15:59
Location: Austria

Re: Classify

#5 Post by alf5000 » 18.01.2014, 10:58

@dombis
please re-write your problem, I'm not sure what your issue really is.
FCXE Quick View is much more customizable than old FC Quick View.
win7pro x64 - FCXE x64

User avatar
ralfso
Posts: 708
Joined: 31.10.2007, 17:21
Location: Gifhorn, Germany

Re: Classify

#6 Post by ralfso » 18.01.2014, 13:45

Maybe this setting at
settings > view > viewer: One viewer per panel > use the opposite panel
is the solution:

Image
Regards
Ralf

Win10 (64-bit), Intel i7-2600 (3,4 GHz), 8 GB Ram, 500 GB SSD, 2x2000 GB HD, NVIDIA GeForce 545

dombis
Posts: 12
Joined: 17.01.2014, 18:02
Location: France
Contact:

Re: Classify

#7 Post by dombis » 18.01.2014, 15:49

Hello

I find the same thing as in the previous version of FC.

Display in the right or the left pane from the Viewer button

This is what I get in the new FC.

Image

User avatar
alf5000
Posts: 455
Joined: 12.04.2012, 15:59
Location: Austria

Re: Classify

#8 Post by alf5000 » 18.01.2014, 16:14

@dombis - watch the last post of @ralfso and then press 'Ctrl+Q' for QuickViewer
win7pro x64 - FCXE x64

dombis
Posts: 12
Joined: 17.01.2014, 18:02
Location: France
Contact:

Re: Classify

#9 Post by dombis » 18.01.2014, 16:31

I saw the post from @ralfso and "ctrl+Q" given that there is in the window below to see image attached to my previous post.

User avatar
ralfso
Posts: 708
Joined: 31.10.2007, 17:21
Location: Gifhorn, Germany

Re: Classify

#10 Post by ralfso » 19.01.2014, 09:37

It seems that "viewer" and "Quick view" are openend at the same time.
How do you start the quick viewing of the file?
Can you show your viewer settings?
Maybe there is something wrong with your hotkey 'Ctrl+Q'.
It's possible to put buttons for "view" and "quick view panel" in your toolbar which start the one or the other.
Regards
Ralf

Win10 (64-bit), Intel i7-2600 (3,4 GHz), 8 GB Ram, 500 GB SSD, 2x2000 GB HD, NVIDIA GeForce 545

dombis
Posts: 12
Joined: 17.01.2014, 18:02
Location: France
Contact:

Re: Classify

#11 Post by dombis » 20.01.2014, 13:02

Hello

In the photo, quick view and viewer, are actually open together, this is voluntary. It is just to show two ways to view a file, knowing that this is not what I expect.

I also have another problem, double-click on a tab is of in different ways, either he closes the tab, opens another, this randomly! The greater or lesser speed of double-clicking should have an influence, why?

User avatar
ralfso
Posts: 708
Joined: 31.10.2007, 17:21
Location: Gifhorn, Germany

Re: Classify

#12 Post by ralfso » 20.01.2014, 13:26

For a new problem please open a new topic.
Regards
Ralf

Win10 (64-bit), Intel i7-2600 (3,4 GHz), 8 GB Ram, 500 GB SSD, 2x2000 GB HD, NVIDIA GeForce 545

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests